SBC je osnovana 3. avgusta 2004, sa sedištem u Shenzhenu u Kini. SBC je zvanični i odgovorni proizvođač LED displeja, koji svoj rad bazira na proizvodnji, i inovativna inžinjerska rešenja. Osnovana je od strane grupacije istomišljenika, koji su istakli značajni zajednički cilj da povrate poverenje u brend „Made in China“ na tržištu.  
    Radimo sa odličnim izvršnim kadrom i sa čistom strategijom razvoja sa neprekidnom vizijom inovacije zasnovanu na zahteve klijenata. „Stabilitet, poverenje, i efikasnost” su postale osnovne vrednosti SBC-a koja brzo osvaja tržište. SBC 2012.  je zauzela vodeću poziciju u LED displej industriji. SBC poseduje oko 5 miliona RMB kapitala i neto raspolaže sa više od 30 miliona RMB u sredstvima. Procenjen vrednost brenda iznosi oko 800 miliona RMB (Rezultati iz novembra 2010, prema proceni profesionalnog odbora savetnika). Potpuno automatizovana linija proizvodnje znatno povećava radnu efikasnost sa  planiranom stopom porasta u produktivnosti za 50 %. U 2012 zaposlićemo 500 radnika od kojih 120 će zauzeti mesto tehničkog osoblja. Uvećaćemo proizvodnju koja će dovesti do rasta GDPa koja će biti duplo veća od one iz 2011.
SBC raspolaže sa 10,000 kvadratnih metara površine sa ultra čistim i antistatičkim prostorijama, sa najmodernijom automatskom opremom poput čvrstih kristala, instalacija, plastičnih lomova, i opremom za spektarno razdvajanje boja. Shenzhen, sa ovakvim industrijskim sposobnostima je dospela među najboljih proizvođača LED displeja.

SBC među ostalog promoviše formiranje preduzeća sa naprednom tehničkom i naučnom podrškom. Ona ima ovlašćene nad potpunim pravima za garanciju kvaliteta dobijene od SGS ISO9001:2008 iz Švajcarske; kao i ISO14001:2004 certifikat za zaštitu okoline, RoHS testovi, certifikat CE Evropske Unije, CCC, UL i druge za kvalitet. Pored navedenih ona je prošla test IP67 za sjaj i prašinu, kao i test za elektromagnetsku kompatibilnost. Ima certifikat za kvalitet, za visoku i nisku temperatura kao i za tečne metale.

    2012. godine SBC će najviše raditi na izgradnju komunikacionih kanala čiji cilj je sledeći: obezbediti jednostavan sistem poslovanja i usluga za svoje klijente. U saglasnosti sa istim, do sada smo osnovali 11 predstavništva u svetu. SBC marketinška i uslužna mreža pruža mogućnost svojim klijentima da dođu do brzih i kvalitetnih usluga za 24 sata.

       SBC se obavezala da pruža inovativne usluge u vezi proizvoda koja zadovoljavaju korisničke potrebe. Naši proizvodi zadovoljavaju razne unutrašnje i vanjske LED rasvetne potrebe sa vodećom tehnologijom, svojstvima prilagođenim korisniku sa personalizovanim dizajnom i širokom ponudom u više zemalja koja su stekla poverenja klijenata. Više od četiri godine se koriste SBC proizvodi i rešenja u 76 zemalja u regionu i širom sveta.

Usudi se da zauzmeš prvo mesto! – moto koja stoji iza ljudi sa naporom i hrabrošću u SBCu.